Asiakaspalautteet

heinäkuu 2022

Vietimme ihanan viikonlopun neljän lapsen ja kahden aikuisen kera Villa Sofiassa. Paikka on todella hyvin pidetty, siisti, rauhallinen ja kaunis kokonaisuus. Nukkumatilaa on runsaasti, lapsille löytyi trampoliini ja pihapelejä. Keittiö on hyvin varusteltu ja kaikki toimii, astiat ja keittiövälineet olivat ehjiä ja siistissä kunnossa. Viestintä Hannelen kanssa oli mutkatonta ja mukavaa. Sauna toimi hyvin ja palju oli mukava lisä kokonaisuudessa. Tästä on myös lyhyt matka uimarannalle ja kauppaan. Suosittelen ehdottomasti isommallekin porukalle! 

Teija

elokuu 2022

Absolutely amazing accommodation in a beautiful place near by the forest. It is quiet here, in the summer you can pick up blueberries or mushrooms. Hannele is very friendly and communicates quickly. It is 40 minutes to the center of Helsinki. I recommend!

Radek

syyskuu 2022

Iso ja tilava hirsitalo rauhallisella sijainnilla. Mahtuu isompikin porukka hienosti. Suosittelen! 

Joona

lokakuu 2022

Todella hieno ja tilava huvila isollekin porukalle. Vietimme rentouttavan viikonlopun kolmen sukupolven kesken ja viihdyimme todella hyvin. Huvila oli erittäin siisti ja vielä kuviakin hienompi. Lapsiperheelle varustelu oli erittäin hyvä, sillä huvilalta löytyi esimerkiksi syöttötuoli, pinnasänky ja portaissa oli turvaportit. Neljä erillistä makuuhuonetta ja kolme vessaa kahdessa kerroksessa, erittäin hyvin varusteltu keittiö ja iso ruokailutila mahdollistivat mukavan oleilun koko viikonlopun ajan. En keksi mitään huonoa sanottavaa. Pääsimme myös omistajan läheiselle tilalle katsomaan kotieläimiä, mikä oli lapsille erityisen kiva aktiviteetti. Suosittelen lämpimästi tätä kohdetta niin isommille kaveriporukoille kuin perheillekin : )

Aino

joulukuu 2022

Olimme perheen kanssa joulun vietossa Villa Sofiassa ja mökki oli ihan täydellinen meidän tarpeisiin! Sopivasti tilaa, omat huoneet omassa rauhassa, mutta suuri keittiö ja olohuone jonne kaikki mahtui yhdessä. Palju oli kiva lisä :) 

Emma

tammikuu 2023

Todella viihtyisä majoitus ja ystävällinen host!

Saara